Hozzávalók:
Alap:
5 dkg Biorganic rizskása
15 dkg Its us Zabpehely
2,5 dkg Holland kakaópor
ízlés szerint édesítő (1:4)
1,25 dl langyos növényi tej
Krém:
25 dkg VeganChef Mascarone
2,5 dl növényi tejszn - cukormentes - felverhető
ízlés szerint porédesítő
+ kb. 10 dkg cukormentes szilvalekvár
+ 10 dkg gluténmentes,cukormentes,vegán csokoládé - olvasztva
Elkészítés:
Az alap hozzávalóit egy tálban alaposan összedolgozzuk, majd egy 20 cm-es torta forma aljára elegyengetjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és az édesítőt, majd alaposan összedolgozzuk.
3 részre osztjuk a habos krémet.
Az egyik részbe beledolgozzuk a lekvárt.
Majd az alapra először az egyik sima hab rész jün, majd a szilva lekváros, végül ismét a sima.
A tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk egy éjjelt a hűtőben állni, majd fogyasztható.