Hozzávalók:
- 4 fél csirkemell
- 20 dkg bacon szalonna
- só
- bors
- 15 dkg vaj
- 1 mk citromlé
- 1 mk tárkony
- 1 mk mustár
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- Fogjuk a csirkemelleket és jól megmossuk, majd középen kettévágjuk, és ismét jól megmossuk. Kiklopfoljuk őket. (Ha nejlonzacskót vagy fóliát teszünk rá, és úgy klopfoljuk, nagyobb tisztaság marad!))))))
- Besózzuk a húst.
- Elkészítjük a tölteléket: a vajat összekeverjük a citromlével, sóval, tárkonnyal, mustárral és borssal.
- Fogunk egy csirkemellet és ráteszünk bacon szalonnát, majd megkenjük a fűszeres vajjal. Feltekerjük, majd bepanírozzuk. Ha kész, akkor 15 percre betesszük a hűtőbe (a vaj így megdermed egy kicsit).
- Majd forró olajban kisütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése