2013. január 24., csütörtök

KOLBÁSZOS CSIRKERAKOTTAS (GLUTÉNMENTES)



Hozzávalók:

  • 3 db csirkemell
  • 2 db jó nagy fej hagyma
  • 1,5 szál kolbász - házi
  • 12 tojás
  • 1 cs fagyasztott zöldég (450 g-os)
  • 1,5 kg krumpli
  • 1 nagy pohár tejföl
  • reszelt sajt
  • napraforgó olaj
Elkészítés:
  1. A 10  tojást és a krumplit megfőzzük.
  2. Közben a hagymát felvágjuk, de nem egész apróra, hanem karikákra. A kolbászt felkarikázzuk, a csirkemellet pedig kicsi csíkokra.
  3. A hagymát megpirítjuk, majd a kolbászt és a csirkét megsütjük rajta. Majd a vegyeszöldséget megpároljuk.
  4. Fogjuk, és a megfőtt tojást karikákra vágjuk, és a zöldséggel összekeverjük.
  5. Minden kész, már csak rakosgatni kell. Fogunk egy tepsit, az aljára öntünk egy nagyon pici olajat, amit szétkenünk benne, a megfőtt krumplit alulra rakjuk, majd jön a husi, aztán a tojásos zöldség, majd ezt még egyszer megismételjük.
  6. A tetejére a tejfölt és a 2 tojást jól eldolgozva rákenjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és megsütjük. Látjuk, amikor már a sajt kezd színesedni! Na akkor jó! Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése