Hozzávalók:
- 3 db csirkemell
- 2 db jó nagy fej hagyma
- 1,5 szál kolbász - házi
- 12 tojás
- 1 cs fagyasztott zöldég (450 g-os)
- 1,5 kg krumpli
- 1 nagy pohár tejföl
- reszelt sajt
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- A 10 tojást és a krumplit megfőzzük.
- Közben a hagymát felvágjuk, de nem egész apróra, hanem karikákra. A kolbászt felkarikázzuk, a csirkemellet pedig kicsi csíkokra.
- A hagymát megpirítjuk, majd a kolbászt és a csirkét megsütjük rajta. Majd a vegyeszöldséget megpároljuk.
- Fogjuk, és a megfőtt tojást karikákra vágjuk, és a zöldséggel összekeverjük.
- Minden kész, már csak rakosgatni kell. Fogunk egy tepsit, az aljára öntünk egy nagyon pici olajat, amit szétkenünk benne, a megfőtt krumplit alulra rakjuk, majd jön a husi, aztán a tojásos zöldség, majd ezt még egyszer megismételjük.
- A tetejére a tejfölt és a 2 tojást jól eldolgozva rákenjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és megsütjük. Látjuk, amikor már a sajt kezd színesedni! Na akkor jó! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése