2013. január 29., kedd

ZÖLDSÉGES FASÍRT

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A húst beletesszük egy nagy tálba. A hagymát apró darabokra vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk és fokhagymanyomón áttörjük. Hozzáadjuk ezeket a húshoz. Majd a tojást, sót, borsot és pirospaprikát.
  2. A zsömléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és azt is hozzáadjuk. Alaposan összegyúrjuk.
  3. A zöldséget jó puhára pároljuk, majd azt is hozzáadjuk. Ezzel is jól összegyúrjuk.
  4. Majd maroknyi adagokat kiszedegetünk és golyókat formázunk, összelapítjuk.
  5. Zsemlemorzsában megforgatjuk, majd forró olajban kisütjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése