Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 5 dkg élesztő
- csipet só
- csipet cukor
- 1 dl tej
- víz
- napraforgó olaj
Feltét:
- ketchup
- 1 doboz kicsi paradicsompüré
- 450 g zöldségkeverék (fagyasztott - mexikói vagy francia)
- 1 cs mozzarella
- trappista sajt (reszelve, ízlés szerinti mennyiség)
Elkészítés:
- A lisztben összemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót, cukrot. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, illetve annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. Ne legyen se kemény, se ragadós.
- A tepsit kiolajozzuk vékonyan, és kilisztezzük. A tésztát szétdolgozzuk a tepsiben jó vékonyra, terítse be az egész tepsit. Majd a paradicsompürét és a ketchupot összekeverjük, és szétkenjük a kinyújtott tésztán.
- A fagyasztott zöldséget megpároljuk.
- Majd jönnek sorban a feltétek a paradicsomos tésztára. Zöldség, mozarella (vékony szeletekre vágva), majd a reszelt sajt.
- Végül megsütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése