- 1 cs penne tészta
- 0,6 kg karaj
- 1 doboz zöldborsó
- olaj
- só
- bors
- metélőhagyma
- petrezselyem
- 2 nagy doboz tejföl
- 6-8 szelet lapkasajt
Elkészítés:
- A penne tésztát kifőzzük.
- A karajt apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk, majd besózzuk. Olajon megpirítjuk.
- Egy tálba a tejfölhöz hozzáadjuk a zöldborsót, petrezselymet, metélőhagymát és borsot. Alapossan összekeverjük.
- Ezt hozzáöntjük a karajhoz, majd rottyanásig főzzük.
- Majd a kifőtt penne tésztához hozzákeverjük, majd egy tepsibe öntjük az egészet.
- A tetejére elhelyezzük a lapkasajtot, és addig sütjük, míg rá nem olvad a sajt, és szép színe nem lesz! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése