2013. február 3., vasárnap

GYÜMÖLCSÖS-PUDINGOS PALACSINTATORTA

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 10 dkg cukor
  • 1 kk vanília aroma
  • 0,5 kg liszt
  • 1 ek olaj
  • 1 l ásványvíz
  • 1 cs karamellás pudingpor
  • 1 cs csokoládé pudingpor
  • 1 cs epres pudingpor
  • 8 db kivi
  • 8 db kisebb barack
  • banán
  • 1,5 l tej
  • cukor (ízlés szerint a pudinghoz)
  • díszítéshez: 
    • smarties drazsé
    • cukorszívek
    • tortadara
Elkészítés:
  1. A palacsintához valókat alaposan összekeverjük, majd kisütjük.
  2. A pudingokat megfőzzük.
  3. A gyümölcsöket megpucoljuk, apró darabokra vágjuk és összekeverjük.
  4. Fogunk egy tálcát, ráteszünk egy palacsintát, megkenjük az epres pudinggal, rá ismét egy palacsinta és jöhet a karamellás puding, majd ismét egy palacsinta és rá a csokipuding, és arra teszünk 2 kanál gyümölcsöt. Majd ezt addig csináljuk, míg el nem fogy a palacsinta.
  5. A tetejére a megmaradt pudingokat ízenkét rárakjuk, hogy színes legyen a teteje, és a cukorkákkal díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése