10 db tojás
2,5 ek nyírédes
vanília aroma
2 cs cukormentes gesztenyepüré
0,5 kg túró
25 dkg mascarpone
1 ek cukrozatlan kakaópor
nyírédes vagy édesítő ízlés szerint
1 joghurt
1-1 dl tej (túróhoz is és gesztenyéhez is)
2,5 ek nyírédes
vanília aroma
2 cs cukormentes gesztenyepüré
0,5 kg túró
25 dkg mascarpone
1 ek cukrozatlan kakaópor
nyírédes vagy édesítő ízlés szerint
1 joghurt
1-1 dl tej (túróhoz is és gesztenyéhez is)
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját az édesítővel habosra, majd összeforgatjuk és összedolgozzuk.
Belekeverünk vaníliaaromát (ízlés szerint).
Majd 3 adagban megsütjük, hogy 3 lapunk legyen.
A gesztenyemasszát a mascarponéval,édesítővel és 1 dl tejjel kikeverjük.
A túrót a joghurttal,tejjel és édesítővel, majd ketté választjuk és az egyik részébe kakaóport teszünk.
Ha a lapok kihűltek,akkor az elsőre teszünk gesztenyemasszát, majd sima túrót, a másodikra gesztenyemasszát majd kakaós túrót és végül az utolsóra mind a három maradék masszáját.
Majd megszórjuk kakaóporral.
Hagyjuk egy éjszakát a hütőben összeállni.
Jó étvágyat!
A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját az édesítővel habosra, majd összeforgatjuk és összedolgozzuk.
Belekeverünk vaníliaaromát (ízlés szerint).
Majd 3 adagban megsütjük, hogy 3 lapunk legyen.
A gesztenyemasszát a mascarponéval,édesítővel és 1 dl tejjel kikeverjük.
A túrót a joghurttal,tejjel és édesítővel, majd ketté választjuk és az egyik részébe kakaóport teszünk.
Ha a lapok kihűltek,akkor az elsőre teszünk gesztenyemasszát, majd sima túrót, a másodikra gesztenyemasszát majd kakaós túrót és végül az utolsóra mind a három maradék masszáját.
Majd megszórjuk kakaóporral.
Hagyjuk egy éjszakát a hütőben összeállni.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése