Hozzávalók:
- 12 db csirkecomb
- 1,5 kg krumpli
- 3 fej hagyma
- szárított metélőhagyma ha van friss, akkor az jobb
- olaj
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
- A csirkének leszedjük a bőrét, majd alaposan megmossuk.
- A krumplit megpucoljuk, majd kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, majd karikákra vágjuk.
- Egy tálba tesszük a csirkét és a hagymát.
- Egy kisebb tálban az olajból, metélőhagymából, petrezselyemből, sóból és borsból egy sütőkeveréket készítünk. Ha kész akkor ráöntjük a hagymás csirkére. Jól összekeverjük a kezünkkel, hogy mindenhova jusson.
- Fogunk egy sütőzacskót és beletesszük az egészet, majd rátesszük a krumplit és összekötjük. Beletesszük egy tepsibe. A zacskót néhány helyen tűvel kilyukasztgatjuk.
- 180 fokon kb. 45 percet így sütjük. Majd kivesszük, a zacskót szétvágjuk és óvatosan a tepsibe fordítjuk az ételt. Majd visszatesszük a sütőbe sülni, pirulni még kb. 15-20 percet. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése