Hozzávalók:
- 1 cs szarvacska tészta (0,5 kg)
- 2 egész csirkemell
- 1,5 nagy pohár tejföl
- 1 rúd krémsajt (bármilyen ízű)
- 8 dl tej
- 3 ek liszt
- olaj
- só, bors
- sajt
Elkészítés:
- A szarvacska tésztát megfőzzük.
- A csirkemelleket jól megmossuk, majd apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megpirítjuk puhára.
- A tejfölt és a krémsajtot kb. 2 dl tejjel kikeverjük.
- Készítünk egy rántást a lisztből, és a maradék tejjel lassan felöntjük, majd hozzáadjuk a tejfölös szószt. Ezt hagyjuk felforrni és sűrűsödni.
- Majd hozzáadjuk a csirkét is a szaftjával együtt, jól összekeverjük.
- Majd a tésztára öntjük. Jól összekeverjük,majd egy tepsibe öntjük.
- Reszelt sajtot teszünk a tetejére, és kb. 20 perc alatt szép barnásra sütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése