- 60 dkg darált hús
- 2 db tojás
- 2 db szikkadt kifli
- 2 db hagyma
- fokhagymakrém
- petrezselyem
- metélőhagyma
- só, bors
- pirospaprika
- olaj
- zsemlemorzsa
Elkészítés:
- A hagymát megpucoljuk, és apró darabokra vágjuk, a kiflit megáztatjuk, és kinyomkodjuk, majd az összes többi hozzávalóval egy nagy tálba rakjuk (fűszerek ízlés szerint).
- Alapossan összedolgozzuk.
- Egy tepsit vékonyan kiolajozunk, majd a masszából kis golyókat készítünk, majd meghempergetjük a zsemlemorzsában, és egymás mellé tesszük őket.
- Alufóliával letakarva 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 20 percet sütjük, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése