60 dkg darált hús
1 szál sárgarépa
2 fej hagyma
0,5 doboz konzerv kukorica
0,5 doboz konzerv zöldborsó
2 tojás
só
bors
pirospaprika
1 kk fokhagymakrém
olaj
15 dkg sajt
Elkészítés:
1 szál sárgarépa
2 fej hagyma
0,5 doboz konzerv kukorica
0,5 doboz konzerv zöldborsó
2 tojás
só
bors
pirospaprika
1 kk fokhagymakrém
olaj
15 dkg sajt
Elkészítés:
Az olajon és a sajton kívül az összes hozzávalót egy nagy tálba tesszük és
alapossan összegyúrjuk.
Majd a sajt felét a kislukú reszelőn lereszeljük és ezt is belegyúrjuk.
Majd a másik felét a nagyobb méretű reszelőn lereszeljük.
Egy tepsit kiolajozunk vékonyan,majd rúd alakba bele formázzuk a masszát, a tetejére pedig rászórjuk a sajtot.
Fóliával lefedve 30-40 percig sütjük,majd levesszük a fóliát és aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!
Majd a sajt felét a kislukú reszelőn lereszeljük és ezt is belegyúrjuk.
Majd a másik felét a nagyobb méretű reszelőn lereszeljük.
Egy tepsit kiolajozunk vékonyan,majd rúd alakba bele formázzuk a masszát, a tetejére pedig rászórjuk a sajtot.
Fóliával lefedve 30-40 percig sütjük,majd levesszük a fóliát és aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése