2013. február 20., szerda

ZÖLDSÉGES-SAJTOS STEFÁNIA VAGDALT (glutén,cukormentes)

Hozzávalók:

60 dkg darált hús
1 szál sárgarépa
2 fej hagyma
0,5 doboz konzerv kukorica
0,5 doboz konzerv zöldborsó
2 tojás

bors
pirospaprika
1 kk fokhagymakrém
olaj
15 dkg sajt

Elkészítés:

Az olajon és a sajton kívül az összes hozzávalót egy nagy tálba tesszük és alapossan összegyúrjuk.
Majd a sajt felét a kislukú reszelőn lereszeljük és ezt is belegyúrjuk.
Majd a másik felét a nagyobb méretű reszelőn lereszeljük.
Egy tepsit kiolajozunk vékonyan,majd rúd alakba bele formázzuk a masszát, a tetejére pedig rászórjuk a sajtot.
Fóliával lefedve 30-40 percig sütjük,majd levesszük a fóliát és aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése