Piskóta:
4 db tojás
50 gr xilit
20 dkg kókuszreszelék
20 dkg szezámmagliszt
1 cs sütőpor
100 gr kókuszreszelék
3 ek nescafé
1 dl tej
rumaroma
3 ek cukrozatlan kakaópor
40 gr DW 1:4 édesítő
250 gr natúr gesztenye massza
10 ek tejszín
Elkészítés:
A piskótát a szokásos módon megsütjük, kettéválasztjuk őket, fehérjét kemény habbá, sárgáját az édesítővel habosra, majd hozzá adjuk a kókuszt és szezámmagot, illetve a sütőport.
Ezt kikeverjük, majd hozzá forgatjuk a habhoz.
Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsül.
Majd felszeleteljük és hagyjuk kissé száradni.
Majd másnap (1 napig nyugodtan hagyhatjuk), az összes többi hozzávalóval együtt össze gyúrjuk, kis golyókat formázunk belőlük, majd bele forgatjuk a kókuszreszelékbe.
Betesszük a hűtőbe , hogy jól össze álljon!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése