2013. július 30., kedd

KRÉMES - LEKVÁROS PITE

Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg liszt (bl55)
10 dkg vaj
5 dkg cukor
1 ek vaníliás por
1 tojás
2 ek csokoládés tortadara

Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
3 ek cukor
3 dl tej
2 db tojás

Szamóca lekvár

Elkészítés:
A piskóta össze tevőit alaposan kidolgozzuk, majd előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
A pudingot megfőzzük, majd hozzá keverjük a kikevert tojásokat.
A megsült kihűlt piskótát jól megkenjük a lekvárral, majd rákenjük a vaníliás tojásos pudingot.
Hűtőbe tesszük amíg megdermed és lehül.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése