1. réteg:
15 dkg kókuszreszelék
10 gr cukrozatlan kakaópor
25 dkg cukrozatlan gesztenyemassza
20 gr DW 1:12 folyékony édesítő
20 gr utifűmaghéj
4 dl tej - laktózmentes vagy kókusztej
2. réteg:
50 dkg túró - laktózmentes
60 gr DW mogyorókrém
20 gr utifűmaghéj
30 gr DW 1:12 folyékony édesítő
Tetejére:
15 gr reszelt sthümmer cukormentes étcsokoládé vagy gluténmentes,cukormentes csokoládé, vagy házi csokoládé (recept az oldalamon fenn)
Elkészítés:
Az első réteget össze turmixoljuk vagy alaposan kikeverjük, majd egy forma aljára nyomkodjuk, majd a második réteget is össze turmixoljuk vagy kikeverjük és rá tesszük az első rétegre.
A hűtőbe betesszük, hogy össze álljon és tálalás előtt megszórjuk reszelt csokoládéval.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése