A sütemény értékei:
100 gr : kcal: 145,24 f:6,52 ch: 7,29 zs:10,31
Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg kókuszreszelék
3 db tojás
1 cs sütőpor
15 gr DW 1:12 folyékony édesítő
Krém:
20 dkg túró - laktózmentes
20 dkg szilvalekvár - cukor,glutén,laktózmentes (legjobb a házi)
1 cs No Carb szélesmetélt
15 dkg utifűmaghéj
2 tk fahéj
ízlés szerint édesítő (ha elég édes a lekvár , akkor nem kell bele )
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit össze turmixoljuk, majd egy kisebb torta formát kibélelünk sütőpapírral és bele öntjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalót is össze turmixoljuk, majd amikor a piskóta meghűlt , akkor leszedjük róla a sütőpapírt , vissza tesszük a formába, rákenjük a krémet, majd betesszük 4-5 órára a hűtőbe.
Az idő lejárta után leszedjük a forma szélét, sablont rakunk a tortára és megszórjuk fahéjjal.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése