Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojás (ha kisebb méretűek, akkor 3)
3 ek mandulaliszt
3 ek kókuszreszelék
4 ek víz
édesítő
0,5 cs sütőpor
Krém:
1 dl tejszín
25 dkg túró - laktózmentes
édesítő
2 ek kókuszreszelék
5 gr utifűmaghéj
Teteje:
1 t epres fehércsokoládé - cukormentes, gluténmentes
pici tej - laktózmentes vagy kókusztej
Kókuszchips
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd sütőpapíros formába vagy szilikonformába öntjük.
Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
A tejszínt habosra keverjük a túróval, majd hozzá adjuk az édesítőt, kókuszreszeléket és utifüvet.
Alaposan kikeverjük, majd a megsült és kihűlt piskótára tesszük.
A csokit a tejjel felolvasztjuk, majd ráfolyatjuk a túrókrémre, majd megszórjuk kókuszchipsel és betesszük pár órára a hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése