MÁLNAHABOS MUFFIN (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)
Hozzávalók:15 dkg alfa mix - gluténmentes lisztkeverék15 dkg kókuszliszt2 db tojásédesítő1 cs sütőpor15 dkg vaj2 dl laktózmentes vagy kókusztej
20 dkg fagyasztott málna
2 dl tejszínhab - laktózmentes
édesítő
5 gr utifűmaghéj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a fagyasztott málna levét, és evvel is kidolgozzuk.
Muffin kapszlikba tesszük a tésztát, majd előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A habot felverjük az édesítővel, majd a málnát hozzáadjuk, és kikeverjük vele , majd legvégül az utifüvet.
Habnyomóval rátesszük a muffinok tetejére, majd díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése