Hozzávalók:
3 db tojás
édesítő
0,5 cs sütőpor
2,5 ek gl mentes süteményliszt (mester család)
Krém:
10 dkg áfonya
édesítő
20 dkg túró – laktózmentes
2 dl tejszín – laktózmentes
1 cs zselatin
Teteje:
5 dkg áfonya
1 cs zselatin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd
előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 – 25 perc alatt megsütjük.
A túrót a tejszínnel,édesítővel,áfonyával alaposan
kikeverjük, majd a zselatin forró vízben feloldjuk, majd szép lassan
hozzáadjuk.
A kihűlt piskótára tesszük a krémet.
Majd a maradék áfonyával megszórjuk a tetejét, és a másik
zselatint itt használjuk fel.
Majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése