2014. január 8., szerda

ANANÁSZOS CSIRKEMELL (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
80 dkg csirkemell
1 db ananász
1 doboz konzerv zöldborsó
1 fej lilahagyma
1 fej vöröshagyma
bors
olaj
zöldség fűszerkeverék

Elkészítés:
A csirkét jól megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
Az ananászt megpucoljuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük.
A hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkét, befűszerezzük, és össze pirítjuk, kivesszük a serpenyőből, majd jön az ananász és a zöldborsó.
Majd ha össze sütöttük, akkor vissza tesszük a csirkét.
Hagyjuk, hogy az ízek összefőjenek.
Majd tálalható!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése