Hozzávalók:
3 db alma
fahéj
2 ek mézpótló
pici víz
1 cs vaníliás pudingpor - gluténmentes - haas
2 dl tejszín - laktózmentes
1 dl víz
1 dl tej - laktózmentes vagy kókusztej
édesítő
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, megpucoljuk , majd feldaraboljuk.
Feltesszük a fahéjjal és mézpótlóval párolni , pici vizet adunk hozzá.
Ha puha, botmixerrel össze pépesítjük.
A tejet és vizet feltesszük az édesítővel forrni, a tejszínbe kikeverjük a pudingot, majd ha forr a vizes tej, akkor beleöntjük és sűrűre főzzük.
Ezt is hagyjuk kihűlni, de folyamatosan kevergetjük.
Majd ha mind két krém meghűlt, poharakba rétegezzük, betesszük a hűtőbe 2-3 órára , majd fogyasztható!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése