2014. január 11., szombat

NAGYI BORSÓLEVESE (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
30 dkg zöldborsó
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 kisebb karalábé
1/4 zeller

bors
2 ek kókuszliszt
pirospaprika

Elkészítés:
A zöldségeket megpucoljuk, majd a répát karikákra vágjuk, és a többi zöldséget is felaprítjuk.
Feltesszük főni, közben megsózzuk.
Majd ha a zöldségek megpuhultak, akkor a kókuszliszthez hozzá adjuk a pirospaprikáz, borsot majd a levesből kimerünk hozzá.
Kikeverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk.
Hagyjuk még kb. 5-10 percig a tűzőn, majd levehetjük és már tálalható is.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése