Hozzávalók:
Tészta:
75 gr Dw gluténmentes lisztkeverék
75 gr szezámmagliszt
75 gr vaj – laktózmentes
1 db tojás
édesítő
Krém:
10 dkg csokoládé – gl, lm, chn.
1 dl tejszín
1-2 ek keményítő
20 dkg camping tömlős sajt – laktózmentes, illetve
mascarpone annak aki nem laktózérzékeny
édesítő (szükség szerint, ki mennyire édesen szereti)
Kakaópor - cukrozatlan
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk.
Szilikon torta formába
tesszük, majd elegyengetjük, és széleket csinálunk neki.
Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
A csokoládét felolvasztjuk, majd kikeverjük a tejszínnel,édesítővel,
keményítővel és sajtkrémmel.
Ha megsült a tortaforma, és kihűlt,kiszedjük a formából, majd belekanalazzuk a
krémet, elegyengetjük és megszórjuk kakaóporral.
Betesszük a hűtőbe, hogy a krém összeálljon. (egy éjszakára)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése