Hozzávalók:
10 dkg gluténmentes süteményliszt
10 dkg kókuszliszt
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs sütőpor
2 db tojás
édesítő
15 dkg vaj – laktózmentes
1 dl tej
1 dl víz
Krém:
2 dl tejszín – laktózmentes
1 cs zselatinfix
1 db banán
1 ek mézpótló
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd muffin formákba tesszük és
előmelegített sütőben 20-30 perc alatt megsütjük 180 fokon.
A tejszínt kemény habbá verjük, a banánt apró darabokra felvágjuk, majd a
zselatinfixel és a mézpótlóval együtt belekeverjük a habba.
Ha a muffinok megsültek, akkor habnyomóval rátesszük a sütikre, majd
díszíthetjük !
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése