Hozzávalók:
30 dkg eper ( nekem fagyasztott volt)
3 ek mézpótló
1 cs csokoládés pudingpor – gluténmentes
édesítő
2 d tej – laktózmentes vagy kókusz
2-3 ek kókuszkrém
80 gr csokoládé – házi
monin cukormentes eperszirup
Elkészítés:
Az epret kiolvasztjuk, majd összefőzzük a mézpótlóval, majd
botmixerrel krémesítjük.
A pudingot megfőzzük a tejjel,vízzel,édesítővel, majd
hozzákeverjük a kókuszkrémet, és bele olvasztjuk a csokit.
A kelyhek aljára a kihűlt epermassza megy, majd jön a csoki
krém, eperszemmel díszítjük, majd meglocsoljuk az epersziruppal!
Hagyjuk jól lehűlni, majd fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése