2014. február 28., péntek

EPRES SAJTTORTA (GLUTÉN, LAKTÓZ, CUKORMENTES)



Termékeket itt tudtok vásárolni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/


Hozzávalók:

Alap:
15 dkg szezámmagehely
10 dkg lenmagpehely
5 dkg szeletelt mandula
édesítő
1 ek mézpótló
2 ek kókuszreszelék
1 cs zselatinfin
2 ek eperlekvár - házi
1 dl kókuszkrém
szükség szerint víz

Krém:
25 dkg túró - laktózmentes
25 dkg camping krémsajt – laktózmentes
édesítő
1 dl kókuszkrém
1 cs vaníliás pudingpor – gl mentes
1 cs zselatin

Teteje:
5 dkg eper
2 ek eperlekvár – házi

Elkészítés:
Az alap összetevőit robotgéppel összemixeljük, majd vizes kézzel egy csattos tortaformába nyomkodjuk.
Majd ugyanezt tesszük a krémmel is, majd bele öntjük a „csónak formába”.
A lekvárt az eperrel összefőzzük, majd botmixerezzük és a torta tetejére tesszük.
Betesszük a hűtőbe egy éjjelre.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése