Hozzávalók:
30 dkg túró
2 ek csapott cukrozatlan
kakaópor
4 ek lenmagpehely darálva
édesítő
1 dl tejszín –
laktózmentes vagy kókusz
1 cs zselatinfix
Krém:
15 dkg meggy
édesítő
1 cs zselatinfix
2 dl tejszín –
laktózmentes
Tetejére:
Meggyszemek
házi csoki
Elkészítés:
Az alap hozzávalóit
alaposan kikeverjük robotgéppel.
Majd egy 18 cm es csatos
formába nyomkodjuk úgy, hogy a széleire is kerüljön, én ezt csak csónak
formának hívom.
Betesszük a hűtőbe.
A tejszínt kemény habbá
verjük, majd az előzőleg lepépesített meggyet, zselatinfixet és az édesítőt
hozzáadjuk, kikeverjük vele.
A hűtőből kivesszük a
torta alapot, beletesszük a meggyes habot.
Visszatesszük a hűtőbe 1
órára, majd kivétel után meggyet rakunk rá, majd házi csokival leöntjük.
Majd egy éjjelre a hűtőbe
tesszük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése