Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
édesítő
1 cs sütőpor
1,5 ek DW gluténmentes liszt
2 ek kókuszliszt
10 ek víz
Krém:
2 dl joghurt – laktózmentes
0,5 kg túró – laktózmentes
25 dkg gesztenyemassza – natúr
édesítő
1 cs zselatinfix
rumaroma
reszelt citromhéj
darált dió
1 tábla finesse dark – csoki cukor és gluténmentes
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd
előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit kikeverjük, majd a kihűlt piskótára
tesszük.
A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, majd a torta tetejére
tesszük.
Betesszük egy éjjelre a hűtőbe, majd másnap díszítjük, dió
az oldalára és a krémből habnyomó segítségével díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése