2014. február 5., szerda

GRÁNÁTALMÁS CSOKIS KRÉMES PISKÓTA (GLUTÉN, LAKTÓZ, ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
édesítő
0,5 cs sütőpor
3 ek DW gluténmentes liszt
1,5 ek kakaópor – cukrozatlan
5 ek víz
Krém:
15 dkg krémsajt – laktózmentes
3 ek kókuszkrém
édesítő (nem szükséges)
1 ek mézpótló
1 cs zselatinfix
fél gránátalma

Házi csoki a tetejére, és abba belekeverve a másik fél gránátalma magok

Elkészítés:
 A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémsajtot kikeverjük a kókuszkrémmel, mézpótlóval, zselatinfixel majd belekeverjük a fél gránátalma magjait.
Ezt rákenjük a piskótára , ha kihűlt.
Majd jön a tetejére a gránátalmás házi csoki.
Betesszük a hűtőbe, hogy a csokimáz megdermedjen, majd fogyasztható.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése