A liszteket és édesítőt itt tudod megvenni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
2 db tojás
2 ek kókuszliszt
2 ek gluténmentes liszt
(Barbara)
édesítő
1 ek olaj
2,5 dl ásványvíz
Töltelék:
5 dkg eper
4 db karamellás cukor –
gl, chn
2 ek eper lekvár
monin cukormentes
eperszirup
darált édesítő
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit
alaposan kikeverjük, majd mini palacsintákat sütünk belőle.
Az epret, lekvárt és
karamellt egybe főzzük.
A palacsintákat egymásra
rakosgatjuk, úgy hogy közbe a karamellás eperrel megkenjük.
Majd a tetejére is és majd
sziruppal meglocsoljuk és megszórjuk édesítővel.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése