2014. április 13., vasárnap

HAGYMÁS-ZÖLDBORSÓS CSIRKE (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hagymás - zöldborsós csirke:
Hozzávalók:
2 db egész csirkemell
3 nagy fej hagyma
bors
tárkony
2 ek mézpótló
1 dl tej – kókusz vagy laktózmentes
1 dl víz
1 doboz zöldborsó
olaj

Elkészítés:
A csirkét alaposan megmossuk,  majd nagyobb kockákra vágjuk.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkét és összepirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldborsót is, majd egy dl vízzel felöntjük.
Majd a tejet kikeverjük a mézpótlóval, sóval, borssal és tárkonnyal.
Hozzáadjuk a csirkéhez, majd jó puhára főzzük, hagyjuk , hogy a levéből elpárologjon.
Barna rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése