Hagymás - zöldborsós
csirke:
Hozzávalók:
2 db egész csirkemell
3 nagy fej hagyma
só
bors
tárkony
2 ek mézpótló
1 dl tej – kókusz vagy
laktózmentes
1 dl víz
1 doboz zöldborsó
olaj
Elkészítés:
A csirkét alaposan megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk.
A csirkét alaposan megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk.
A hagymát megpucoljuk,
megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon a hagymát megpirítjuk,
majd hozzáadjuk a csirkét és összepirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldborsót
is, majd egy dl vízzel felöntjük.
Majd a tejet kikeverjük a
mézpótlóval, sóval, borssal és tárkonnyal.
Hozzáadjuk a csirkéhez,
majd jó puhára főzzük, hagyjuk , hogy a levéből elpárologjon.
Barna rizzsel tálaltam.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése