2014. április 12., szombat

KÓKUSZOS CSIRKE (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
6 db csirkecomb
olaj
bors
3 dl kókusztej
1 dl víz
2 dl kókuszkrém
2 ek kókuszliszt

Elkészítés:
A csirkéről leszedjük a bőrét, alaposan megmossuk.
Az olajat felhevítjük, majd beletesszük a csirkéket, megpirítjuk.
Hozzáadjuk a kókusztejet, majd sózzuk , borsozzuk.
Lefedjük, és hagyjuk puhulni, főni..
A kókuszkrémet kikeverjük a liszttel, majd ha már puha a csirke, akkor hozzá adjuk.
Evvel némileg besűrűsödik, így hozzá lehet önteni még egy kis vizet.
Majd összefőzzük, és tálalható is.
Én gluténmentes tésztával tálaltam.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése