2 db tojás
édesítő
1 ek olvasztott vaj
1 cs sütőpor
2 ek mák
2 ek kókuszreszelék
2 ek Diabester
szénhidrátcsökkentett liszt
2 ek meggy lekvár
1 dl tej
Krém
15 dkg meggy
12,5 dkg zsírszegény túró
édesítő
1 dl kókuszkrém vagy
tejszín
0,5 cs zselatin
meggylekvár
Elkészítés:
A piskóta összes
hozzávalóit alaposan kikeverjük robotgéppel, majd szilikon pite tortaformába
tesszük.
Előmelegített sütőben kb
30 percig sütjük.
Ha meghűlt , akkor
megkenjük meggylekvárral.
A krém hozzávalóit
kikeverjük, hozzá adjuk a zselatint, majd ráöntjük a tortára.
Betesszük egy éjjelre a
hütőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése