Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
5 dkg tápióka keményítő –
low carb
10 dkg kókuszliszt
1 ek sweet 4 you édesítő
8 gr utifűmaghéj
2 dl víz
Töltelék:
3 db alma
fahéj
sweet 4 you édesítő
Tetejére.
kókuszkrém
1 kk olaj
Elkészítés:
Előző nap már el lehet
készíteni az almát. (megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük, megpároljuk).
A tészta hozzávalóit
alaposan összegyúrjuk, majd nagyobb muffin formák aljára nyomkodjuk, kb a
negyede maradjon meg.
Majd előmelegített sütőben
10 perc alatt elősütjük 180 fokon.
Majd kivesszük, az almát
ráhalmozzuk, majd rámorzsoljuk a maradék tésztát és megkenjük kókuszkrém és
pici olaj keverékével.
Még 10-15 percig sütjük.
Ha teljesen kihűlt,
kivesszük a formából és darátl édesítővel szórjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése