Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg kókuszliszt
5 dkg tápióka keményítő –
low carb
30 gr sweet 4 you
15 gr utifűmaghéj
1,5 dl kókusztej
1 ek eperlekvár
Krém:
5 nagy szem eper
1 dl kókusztej
1 dl kókuszkrém
zselatin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan összegyúrjuk, majd egy 18 cm es formába nyomkodjuk, mintha pite formát
szeretnénk.
Előmelegített sütőben 180
fokon kb 15, max 20 perc alatt megsütjük.
Majd a krémhez valót
gyorsan kikeverjük, majd a megsült formába öntjük.
Betesszük a hűtőbe egy
éjjelre, hogy alaposan összeálljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése