Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Kosárka:
2 db tojás
3 ek kölesliszt
3 ek gyümölcsmix liszt
1 ek sweet 4 you
1 ek vörösszőlőmag
örlemény
1 kk fahéj
2 ek mandulaliszt
Töltelék:
10 dkg áfonya
1 db alma
1 db tojás
10 dkg Totu (igy lesz kazeinmentes) vagy laktózmentes túró
Elkészítés:
A kosárka hozzávalóit
robotgéppel kikeverjük, majd nagyobb muffinformába nyomkodjuk vizes kézzel.
Előmelegített sütőben
10-15 percig elősütjük.
A töltelékhez az almát
emgmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk.
Robotgépbe tesszük a többi
hozzávalóval együtt, majd az elősütött kosárkákba töltjük, áfonyaszemmel
díszítjük, majd visszatoljuk a sütőbe és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése