2014. május 17., szombat

ÁFONYÁS-ALMÁS KOSÁRKA (GLUTÉN, TEJ - laktóz-casein, CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc


Hozzávalók:
Kosárka:
2 db tojás
3 ek kölesliszt
3 ek gyümölcsmix liszt
1 ek sweet 4 you
1 ek vörösszőlőmag örlemény
1 kk fahéj
2 ek mandulaliszt
Töltelék:
10 dkg áfonya
1 db alma
1 db tojás
10 dkg Totu (igy lesz kazeinmentes) vagy  laktózmentes túró

Elkészítés:
A kosárka hozzávalóit robotgéppel kikeverjük, majd nagyobb muffinformába nyomkodjuk vizes kézzel.
Előmelegített sütőben 10-15 percig elősütjük.
A töltelékhez az almát emgmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk.
Robotgépbe tesszük a többi hozzávalóval együtt, majd az elősütött kosárkákba töltjük, áfonyaszemmel díszítjük, majd visszatoljuk a sütőbe és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése