Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávaló:
3 db tojás
2,5 ek kókuszliszt
1 csapott ek sweet 4 youédesítő
Töltelék:
1 cs vaníliás pudingpor –
haas gl mentes
1,5 dl kókusztej
1,5 dl víz
szükség szerint édesítő
eper
reszelt házi csoki
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
robotgéppel kikeverjük, sütőpapírra tesszük, kocka alakra elkenjük, majd előmelegített
sütőben 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
Közben megcsináljuk a
pudingkrémet.
Majd ha a sütőből kivettük
a lapot, gyorsan feltekerjük, hagyjuk hűlni.
Majd ha meghűlt, megkenjük
a pudinggal, epret darabolunk bele, reszelt csokit rászórunk, majd feltekerjük.
Egy éjjelre a hűtőbe
tesszük.
Másnap darált édesítővel
megszórjuk és fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése