2014. május 28., szerda

EPER TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávaló:
3 db tojás
2,5 ek kókuszliszt
1 csapott ek sweet 4 youédesítő
Töltelék:
1 cs vaníliás pudingpor – haas gl mentes
1,5 dl kókusztej
1,5 dl víz
szükség szerint édesítő
eper
reszelt házi csoki

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit robotgéppel kikeverjük, sütőpapírra tesszük, kocka alakra elkenjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
Közben megcsináljuk a pudingkrémet.
Majd ha a sütőből kivettük a lapot, gyorsan feltekerjük, hagyjuk hűlni.
Majd ha meghűlt, megkenjük a pudinggal, epret darabolunk bele, reszelt csokit rászórunk, majd feltekerjük.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Másnap darált édesítővel megszórjuk és fogyasztható.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése