Alapanyagok:
Hozzávalók:
1. réteg:
20 szem aszalt sárgabarack
édesítő
1 ek karobpor
2 ek kókuszliszt
2 ek mandulaliszt
2. réteg:
1 db narancs
1 db avokádó
édesítő
citromlé
2 ek kókuszkrém
2 ek karobpor
zselatin
Elkészítés:
Az 1. réteghez a barackot összeaprítjuk géppel, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk, majd egy 18 cm es formába nyomkodjuk.
Az 1. réteghez a barackot összeaprítjuk géppel, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk, majd egy 18 cm es formába nyomkodjuk.
A 2. réteghez valót
robotgéppel kikeverjük, majd rátesszük az 1. rétegre.
Majd betesszük a hűtőbe
egy éjjelre , hogy jól összeálljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése