Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg mandulaliszt
10 dkg kukoricaliszt
5 dkg tápiókakeményítő
édesítő
10 dkg kókuszzsír
kb 1 dl víz
Krém:
2 dl rizstej
2 dl kókuszkrém
2 ek cukrozatlan kakaópor
2-3 ek keményítő
édesítő
1 ek karobpor
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan kikeverjük, majd vizes kézzel szilikon formába nyomkodjuk.
Megszurkáljuk a tetejét,
majd előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük 180 fokon.
A krémhez a tejet
felforraljuk, közben kikeverjük a kókuszkrémet a
kakaóporral,karobporral,édesítővel és keményítővel, majd ha forr belekeverjük
és sűrűsödésig keverjük.
Majd ráöntjük a piskótára.
Betesszük a hűtőbe , hogy
jól összeálljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése