2014. június 21., szombat

CSOKIS KRÉMES (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg mandulaliszt
10 dkg kukoricaliszt
5 dkg tápiókakeményítő
édesítő
10 dkg kókuszzsír
kb 1 dl víz
Krém:
2 dl rizstej
2 dl kókuszkrém
2 ek cukrozatlan kakaópor
2-3 ek keményítő
édesítő
1 ek karobpor

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd vizes kézzel szilikon formába nyomkodjuk.
Megszurkáljuk a tetejét, majd előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük 180 fokon.
A krémhez a tejet felforraljuk, közben kikeverjük a kókuszkrémet a kakaóporral,karobporral,édesítővel és keményítővel, majd ha forr belekeverjük és sűrűsödésig keverjük.
Majd ráöntjük a piskótára.
Betesszük a hűtőbe , hogy jól összeálljon.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése