Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
1 réteg:
1 cs gullon glutén és
cukormentes keksz
2 ek útifűmaghéj
2 ek kókuszliszt
2 ek eperlekvár
4 ek kókusztej
2 .réteg
25 dkg natúr
gesztenyemassza
5 ek kókusztej
édesítő
3.réteg
25 dkg laktózmentes túró
3-4 ek kókusztej
édesítő
+ eper
+ eperlekvár
Elkészítés:
Az 1. réteg hozzávalóit
kikeverjük robotgéppel, vagy összegyúrjuk, majd egy 18 cm formába nyomkodjuk.
Megkenjük eperlekvárral.
Majd a 2. réteg
hozzávalóit is kikeverjük.
Rátesszük a lekvár
rétegre, majd az egész eperszemeket bele nyomkodjuk.
Majd jön a 3.réteg,
kikeverjük,majd rátesszük a süti tetejére.
Egy éjjelre a hütőbe
tesszük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése