2014. június 10., kedd

EPRES PITE 30 PERC ALATT (GLUTÉN, TEJ, TOJÁS, CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

15 dkg Mix Per Dolci (vagy bármilyen gl mentes liszt, nem gl érzékenyeknek szénhidrátcsökkentett liszt)
2 ek nyírfacukor
10 gr útifűmaghéj
2,5 dl víz

Töltelék
15 dkg eper
2 ek nyírfacukor
1 dl kókusztej
zselatin

eper

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd pite formába nyomkodjuk vizes kézzel
Megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez valót összeturmixoljuk, majd bele öntjük a megsült formába, eper szemeket teszünk bele, majd betesszük a hűtőbe , hogy jó összeálljon.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése