Alapanyagok:
Ételallergia Abc
12 dkg gyümölcsmix liszt
15 dkg Mix Per Dolci (vagy bármilyen gl mentes liszt, nem gl érzékenyeknek szénhidrátcsökkentett liszt)
2 ek nyírfacukor
10 gr útifűmaghéj
2,5 dl víz
Töltelék
15 dkg eper
2 ek nyírfacukor
1 dl kókusztej
zselatin
eper
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit
összeturmixoljuk, majd pite formába nyomkodjuk vizes kézzel
Megszurkáljuk, majd
előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez valót
összeturmixoljuk, majd bele öntjük a megsült formába, eper szemeket teszünk
bele, majd betesszük a hűtőbe , hogy jó összeálljon.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése