2014. június 29., vasárnap

HAMIS MACARON (GLUTÉN,TEJ,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
7 db tojásfehérje
12 dkg mandulaliszt
édesítő

Krém:
kókuszkrém
édesítő
cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az édesítőt és ételfestéket, avval tovább keverjük szép fényesre, majd lassan bele forgatjuk a lisztet.
Habnyomóba tesszük, sütőpapíros tepsire nyomkodunk belőle kis karikákat, majd hagyjuk állni egy órát.
160 fokra előmelegített sütőben kb 12 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt, akkor a csoki krémmel megtöltjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése