Alapanyagok:
Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
édesítő
1 cs sütőpor
15 dkg Farmo Low Protein
Krém 1 :
20 dkg laktózmentes túró vagy totu
1 dl kókuszkrém
vanília aroma
édesítő
Krém 2 :
1 dl kókusztej
1 cs vaníliás pudingpor (haas – gluténmentes)
2 dl kókuszkrém
édesítő
Teteje:
kókuszkrém
édesítő
cukormentes kakaópor
Díszítés
meggy
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd előmelegített sütőben
180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A túrókrémhez összeturmixoljuk a hozzávalókat, majd a
piskótára ráöntjük.
A pudingot megfőzzük, majd hozzákeverjük a kókuszkrémet.
Ezt is ráöntjük.
Majd betesszük egy éjjelre a hűtőbe.
Másnap megkenjük a csokikrémmel, majd meggyel díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése