2014. június 4., szerda

PADLIZSÁNOS - ALMÁS CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
1 db padlizsán
2 nagyobb répa
2 db alma
1 fej karfiol
2 egész csirkemell
bors
sült csirke keverék
pici olaj

Elkészítés
A csirkét megmossuk alaposan, majd hoszzába elvágjuk őket.
A karfiolt előfőzzük.
A padlizsánt, répát, almát megpucoljuk, megmossuk majd feldaraboljuk.
Egy tepsit kiolajozunk vékonyan.
Beletesszük a csirke darabokat, majd a zöldségek és alma jön a tetejére, megfűszerezzük, majd fóliával letakarjuk.
.40 percet sütjük, majd levesszük róla, átforgatjuk és még kb 20 percet sütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése