Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók
1 adag házi babapiskóta
1 adag lefőzött kávé
Krém:
2 dl rizstej
2 dl víz
1 cs haas vaníliás
pudingpor (helyettesíthető : keményítővel és vanília aromával)
1 db narancs reszelt héja
3 dl kókuszkrém
Elkészítés:
A babapiskótát a kávéba
mártjuk, majd egy tál aljára rétegezzük.
Közben a pudingot
megfőzzük, bele reszelünk egy narancs megmosott héját, majd kókuszkrémmel
kikeverjük.
Ez jön a piskótára, majd
így rétegezzük, amíg el nem fogy.
Betesszük a hűtőbe.
Másnap kakaóval megszórva
tálaljuk (Lehet hűtés előtt is kakaózni).
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése