Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Hús:
1,5 kg comb (csirkével is
elkészíthető)
1 db paradicsom
1 db paprika
1 konzerv kukorica
só
bors
grill fűszerkeverék
szezámmag olaj
Karfiolpüré:
1 fej karfiol
só
bors
Karfiol tallér:
fél fej karfiol
3 db tojás
só
bors
Elkészítés:
A húst felszeleteljük apró
kockákra, majd alaposan megmossuk.
Az olajon megpirítjuk,
majd hozzá adjuk a többi alapanyagot és puhára összefőzzük.
Karfiolpüré:
A karfiolt megmossuk,
feldaraboljuk, megfőzzük, majd a fűszerekkel összeturmixoljuk.
Karfiol tallér:
A karfiol megmossuk,
feldaraboljuk, megfőzzük, összeturmixoljuk a többi alapanyaggal, majd
sütőpapíros tepsire kanalazzuk.
180 fokra előmelegített
sütőben megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése