Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Tészta:
40 dkg Farmo Low Protein
12 dkg vaj (növényi)
4 tojássárgája
édesítő
kb 1 dl víz
pici só
1 cs porélesztő
Töltelék:
50 dkg laktózmentes túró
édesítő
reszelt citromhéj vagy citromlé
-
aki szereti , tehet bele mazsolát
4 db tojásfehérje
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk robotgéppel, majd
hagyjuk kelni kb 1 órát.
Majd újra átgyúrjuk, ezúttal már lisztezett deszkán.
Kétfelé vesszük, és az egyik réteget kinyújtjuk, majd egy
szilikon forma aljába tesszük (én mindig elősütöm az ilyen sütiket – kb 10
percig 180 fokon.)
Majd jöhet a töltelék, amit jól összeturmixoltunk, majd a
maradék tészta amit előzőleg kinyújtottunk.
Megkenjük tojással, majd bevagdossuk a tetejét.
Visszatesszük a sütőbe, és aranybarnára sütjük. (kb 20-25
perc, 180 fokon , légkeverésen).
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése