Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
50 dkg
lencse
só
bors
pirospaprika
fokhagyma
2 db
hagyma
3-4
babérlevél, vagy őrlemény
2 dl
kókuszkrém
2 ek
Nutri Free Mix per pane
olaj
Elkészítés:
A
lencsét egy éjjelre beáztatjuk.
Másnap,
a hagymát megpucoljuk, megpároljuk kis olajon, majd az előzőleg beáztatott
lencsét hozzáadjuk, kis vízzel felöntjük, fűszerezzük.
Addig
főzzük, míg puha nem lesz a lencse, majd botmixerrel aprítjuk, nem kell az
egészet.
A
kókuszkrémet összekeverjük a liszttel, majd kiveszünk a lencséből, kikeverjük,
majd visszaöntjük bele.
Sűrűsödésig
kevergetjük.
Fasírt
Hozzávalók:
50 dkg
darált hús
20 dkg
növényi sajt
só
bors
hagyma
fokhagyma
pirospaprika
2 db
tojás
olaj a
sütéshez
Elkészítés:
A
hagymát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk, a sajtot lereszeljük, majd
egy tálban mindent alaposan összekeverünk.
Kis
golyókat formázunk és forró olajban kisütjük.
Jó
étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése