2014. szeptember 10., szerda

ZÖLDBORSÓ FŐZELÉK SZEZÁMMAGOS GOMBÁVAL ÉS CSIRKÉVEL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Főzelék:
1 üveges zöldborsó
édesítő
2 ek Nutri Free Mix per pane
1 ek kókuszliszt
kb 0,5 dl rizstej
3 ek olaj

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a lisztet (rántást készítünk), majd felöntjük apránként tejjel, folyamatosan keverjük, nehogy csomósodjon (addig le is lehet venni a tűzről)
Majd hozzáadjuk a borsót, ízesítjük és kb 10 perc alatt készre főzzük.

Csirke + gomba
A csirkét megmossuk és feldaraboljuk, a gombát megpucoljuk megmossuk.
Majd jönnek a tálak:
liszt – tojás – liszt keverve szezámmaggal.
Ebben a sorrendben panírozzuk, majd sütjük.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése