Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
Főzelék:
1 üveges zöldborsó
édesítő
só
2 ek Nutri Free Mix per
pane
1 ek kókuszliszt
kb 0,5 dl rizstej
3 ek olaj
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a
lisztet (rántást készítünk), majd felöntjük apránként tejjel, folyamatosan
keverjük, nehogy csomósodjon (addig le is lehet venni a tűzről)
Majd hozzáadjuk a borsót,
ízesítjük és kb 10 perc alatt készre főzzük.
Csirke + gomba
A csirkét megmossuk és
feldaraboljuk, a gombát megpucoljuk megmossuk.
Majd jönnek a tálak:
liszt – tojás – liszt keverve
szezámmaggal.
Ebben a sorrendben
panírozzuk, majd sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése