2014. október 14., kedd

ALMÁS-DIÓS MUFFIN (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
3 db tojás
0,5 cs sütőpor
1 ek darált dió
1 ek tápióka keményító
1 ek Nutri free mix per pane
édesítő

Töltelék:
2-3 db közepes alma
édesítő
darált dió
mézes kalács fűszerkeverék

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kikeverjük, majd muffin formákba töltjük.
180 fokon előmelegített sütőben kb 5-6 percig sütjük, majd kivesszük és bele töltjük az előzőleg lereszelt álmát amit összekevertünk a dióval ,édesítővel és mézes kalács fűszerrel.
Visszatesszük a sütőbe és kb 10-15 percig sütjük még.
Jó étvágyat!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése